Macarons lagi, siapa nak resepi?

yanmie 31

Salam semua, yeehhaa baru kejap tadi dapat delivery Macarons dari Kak Nomie (Piqa Bakery)Β yang di order dari Milkadeal, Yan order 2 box, memang boleh tahan jugak Macarons dari Kak Nomie nie, Yan dapat 5 perasa kalau tak silap, sedap!!, tak silap kat blog Kak Nomie ada ajar cara buat Macarons nie, tak pun google je Resepi Macaros. Macam Yan nie semua nak senang, order je, kalau buat pun belum tentu jadi..nngee~~

macarons

tak cukup pulak rasanya, kena order lagi nie, sebelum nie pernah makan Macarons dari Cikmin.com pun sedap jugak. lepas nie tak tau nak rasa macarons kat mana lagi..ehehe, ada cadangan??

macarons

Makan berdua dengan Haziq, dah abis 1 box, ehehehe maklumlah Aiman belum balik dari sekolah, simpan 1 box tu untuk Aiman dan jugak untuk en.hubby tercenta.

Klik untuk menyertai Contest Appe iPad 2

Oh yea resepi macarons (French Macarons) boleh tengok SINI, Gudluck yea!

Nota Yanmie : Kat mana lagi ada jual Macarons yea?? jom kongsikan kat sini.

 


Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

31 thoughts on “Macarons lagi, siapa nak resepi?

  1. macaron ni , rangup di luar , chewwy di dalam…memang agak manis pada setengah org…saya ada pi belajar tapi 4x buat belum jadi2 lagi..kena cuba dan cuba lagi ni…he he

  2. owh dah sampai eh yan..akak punya esok lusa tulat kot..hiks..owh ya..pi la survey macaron godiva,serai empire,harrods klcc,nathalies solaris,whisk empire..kata peminat macarons..harus terjah tau.. πŸ™‚

    1. thanks for sharing kak, insyaallah..kalau nak pegii tu mmg xpergi arr..klu ada yg on9 ok je xde masalah, sbb nk pegi kedai tu mls, kena cari masa sesuai, hujung minggu nie hubby gi outstaion. tp klu yg kt klcc tu insyaallah blh gi beli sbb selalu gak pi klcc tu, cuma area mana tu xtau, later yan survey

      nie pun nasib kaknomie pi hantar kt umah…ehehe. kalau tak memang tak amik dh macarons nie, biziiii, lagi bizi dgn projek 360 hari nie..HAHAHA

  3. ada dua web lagi jual macs. jaja bakery ngan apa ntah. lupa. satu web tu aunt kawan buat. penah rasa. sedappppp. nnt eyra foward link bila dah balik dr kelas hhahahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Buat seks dengan bangsa apa yang best?

Salam semua, weehooo sabar jelah tengok tajuk entry nie yea, biar Yan teka siapa yang cari keywords tu?, mesti si Eyriqazz yang cari nie, hahaha kan dah kantoi kat sini, opss!! jangan caya, ku saja ngacau bapak budak Β tu. See keywords tu, aiyooo sampai cari bangsa mana yang best tu, […]

Subscribe US Now