Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S. Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media dan Beberapa kalangan blogger. Thanks Maxis kerana menjemput kami.

pelancaran nexus s

Sempat juga jumpa dengan 9 orang blogger yang terpilih sebagai Maxis10 Reviewers bagi review Samsung Nexus S, dan jugak jumpa dengan beberapa orang blogger yang lain antaranya Hatisamronkin aka Nik, Roslan Nazri, Amanz, Andyhowtt, Cikgu Dahlia dan ramai lagi lah weiiii, maaf tak ingat url blog korang.

Yang bestnya sesi Lucky Draw, pheewww!!! tak dapek nak join, coz lucky draw guna bisnes kad, adess nie yang nak tempah bisnes kad nie, hahahhaa.

joshua

Dan tahniah buat Joshua sebab menang lucky draw, jeles seh!! hahaha, Joshua nie geng sama-sama review HTC Desire Z Maxis10 hari tu.

maxis10

Tahniah buat mereka-mereka di atas kerana terpilih sebagai Maxis10 Reviewers Samsung Nexus S and welcome to maxis10 family. Nak baca review diorang bolehlah follow twitter diorang yea iaitu @cikgudahlia @menteil @whykimi @hammadsalim @zhiQ @money4invest @taylorling @cerventus @geekmy @melayubuntu

Okeh kita layan gambar pulak, tak sah kalau takde gambar…ehehe

bersama blogger

Gambar bersama otai2 Geek  Amanz, Roslan Nazri dan Andyhowtt

blogger

Gambar bersama Andyhowtt dan Hatisamronkin aka Nik

nik

Hatisamronkin aka Nik thanks jadi partner akak, nik memang sporting!! muuaahhsss

bersama dahlia

Bersama Cikgu Dahlia, Tahniah dapat maxis10, thanks jugak bagi pegang Nexus S…ehehe

nota kosong

@whykimi dari Notakosong.com , tahniah terpilih maxis10, ehehe pegang phone terbalik yea…

anis NSTP

Gambar bersama Anis, reporter dari NSTP, jangan terkejut kalau muka aku keluar paper, hahaha (jangan percaya okeh!).

doorgift

Door gift dari Maxis, boleh tahan jugak bestnye…

Nota Yanmie : Ada lawak jenaka disebalik gambar-gambar diatas…ehehe, lawak!!!!