Rakaman Video Seks Ahli Pemimpin Politik Pembangkang

Salam semua, wah hangat isu sekarang nie, tengok berita je mesti pasal tajuk yang sama, lebih mengejutkan pasal tajuk berita semalam, Rakaman Video Seks Ahli Pemimpin Politik, taknak komen banyak sebenarnya, kurang arif pasal benda nie, korang boleh baca sendiri di link bawah ini.

Rakaman Video Aksi Seks Pemimpin Politik

Yang lebih mengejutkan lagi, bukan pasal rakaman video seks ahli pemimpin politik tu, tapi pasal semalam tengok berita dengan anak, ntah macam mana, anak tanya, “Ibu, Seks tu apa??” hah!! (budak umur 5 tahun bertanya), cepat-cepat tukar topik okeh, terus alih TV dan ajak Aiman buat Origami, uhuuuuu….kalau kerap berita macam nie di paparkan bahaya jugak nie.

Nota Yanmie : Macam-macam 😛

You Might Also Like

15 Replies to “Rakaman Video Seks Ahli Pemimpin Politik Pembangkang”

    1. yep betul tu, tapi anak masih kecil dan tak faham apa yang kita nak sampaikan 😆

      satu masa nanti memang kena educate macam azman ckp tu 😛

      1. Dulu I tanya my mom, cinta tu ape, dia jawab simple je, dah besar nanti akan faham sendiri. Pastu sebagai anak yang baik (chewah!), diamkan je la walaupun tak puas hati dengan jawapan dia.. Hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge