Saida Tetap Ingin Bercerai Dengan Suami

Salam semua, alamak terkejut benar baca mstar memalam buta nie (12.11 am), tak sangka pula Saida atau nama sebenarnya Siti Nursaida Tarudin, 35, yang juga kakak kepada penyannyi tersohor, Datuk Siti Nurhaliza mengatakan tetap ingin bercerai dengan suami. uhuk, kesian dowh sama anak-anak. tapi maybe dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk dirinya dan anak-anak.

saida

Walaubagaimanapun Suami Saida iaitu Mohd Ghazali Yahya Zikri tidak bersetuju dengan permohonannya untuk berpisah secara baik yang difailkannya selepas 15 tahun hidup bersama. Bagaimanapun, Hakim Syarie Mohd Suhaily Rosdi enggan membenarkan permohonan tersebut kerana beranggapan Mohd Ghazali seharusnya diberikan peluang untuk hadir di mahkamah dan menyelesaikan kes tersebut.

Nota Yanmie : Apapun, mudahan dipermudahkan dan jumpa jalan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah rumahtangga.

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

13 thoughts on “Saida Tetap Ingin Bercerai Dengan Suami”

    1. ye betul tu, mereka lebih tahu apa yang terjadi dan apa yang terbaik buat mereka, kita doakan mudahan semua dipermudahkan.

      memang lama tu 15 tahun.

    1. oh sabar yea, dalam kes macam nie kesian kat anak2, tapi maybe diorang lebih tahu apa yang terjadi disebaliknya, sebagai sesama insan sama2 kita doakan apa yang terbaik buat mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.