Terkini! Sein Dan Nana Rujuk Semula

yanmie 16

Salam semua, Wah hepinya rasa hati bila baca laporan kat murai.com.my yang mengatakan Sein Ruffedge dan Nana kini dah rujuk semula pada minggu lalu (Jumaat) setelah berpisah selama 3 bulan. Mereka berdua mengambil keputusan untuk hidup bersama semula setelah menyedari mereka masih saling menyanyangi, memerlukan antara satu sama lain dan masih ada rasa cinta, begitu juga demi anak-anak.

sein dan nana

Jelas Nana, sepanjang tempoh perpisahan tersebut, Menganggap apa yang berlaku sebagai satu pengajaran dan ia banyak mengajar mereka berdua tentang erti kehidupan. Alhamdulillah…tumpang gembira untuk mereka berdua.

 

Salute sangat kat diorang berdua nie, berpisah cara elok tanpa ungkit mengungkit dan alhamdulillah dalam masa 3 bulan berpisah akhirnya mereka rujuk semula, tidak semua orang boleh buat macam mereka ini. Tahniah kerana hidup bersama semula di samping dua cahaya mata yang comel.

Nota Yanmie : Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, Amin…

16 thoughts on “Terkini! Sein Dan Nana Rujuk Semula

  1. baguslah tu..semoga kekal berterusan sampai ke syurga.. sebab tu kalau suami isteri ada masalah bawa bincang baik2.. n kalau takda jalan berpisah buat sementara waktu untuk tengok n merenung kembali zaman2 percintaan.. kalau rasa masih ada cinta.. teruskan hidup semula. kalau memang dah takda keserasian barulah buat keputusan yg terbaik untuk semua..

    P/S : no more gaduh2
    myvitrd recently posted..Kediaman Rasmi Mr Beanโ€™s dan KeluargaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S.ย Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media […]

Subscribe US Now