Terlupa sekolah masuk pukul berapa

yanmie 16

Salam semua, maaf blog ini terabai sedikit sebab agak sibuk dengan pelbagai aktivi dan jugak ketidak sihatan badan, oh yea ada yang rindu tak dengan celoteh owner blog nie? hehehe. wiken yang sangat memenatkan tapi seronok dapat jumpa kaum kerabat.

tadika

Semalam pulak sesi persekolahan dah bermula setelah bercuti selama seminggu, so rutin harian bermula macam biasa, yang boleh buat blur, pagi tu tak ingat aiman masuk sekolah pukul berapa, pukul 7 pagi ke ataupun pukul 8 pagi, ehehe. tak puas hati kejut suami sebelum subuh dan tanya dia, Aiman masuk sekolah pukul berapa?? miahahaha adakah patutkan??

Nota Yanmie : Semalam tengok berita TV3 pasalΒ Rakaman Video aksi Seks Pemimpin Politik, macam-macam sekarang nie kan, boleh terjah kat SINI jugak kalau nak baca..nnggee~~.


Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 772

Notice: Undefined index: cl_prem in /home/yanmieon/public_html/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 810

16 thoughts on “Terlupa sekolah masuk pukul berapa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Rakaman Video Seks Ahli Pemimpin Politik Pembangkang

Salam semua, wah hangat isu sekarang nie, tengok berita je mesti pasal tajuk yang sama, lebih mengejutkan pasal tajuk berita semalam, Rakaman Video Seks Ahli Pemimpin Politik, taknak komen banyak sebenarnya, kurang arif pasal benda nie, korang boleh baca sendiri di link bawah ini. Rakaman Video Aksi Seks Pemimpin Politik […]

Subscribe US Now