Cara pakai shawl musim sejuk

Salam semua, sekarang nie kan musim sejuk di klang (hujan) hahaa, boleh ke cakap musim sejuk yea? nie ha ada pulak yang google cara pakai shawl musim sejuk, heee ada gak ke cara pakai shawl time musim sejuk nie?, kalau Yan lah pakai je macam  manapun asal selesa dan sesuai…heeee

shawl

Maybe orang yang google nie dia baru sampai oversea kot, so nak menghadapi musim sejuk buat pertama kali disana agaknya…ehehe, makanya dia google cara pakai shawl di musim sejuk..harharhar.

Meh nak tunjuk cara pakai shawl musim sejuk!!

cara pakai shawl

Amacam ok tak? hahaha *gelak guling-guling*

Nota Yanmie : Cepat-cepatlah minggu depan!

You Might Also Like

11 Replies to “Cara pakai shawl musim sejuk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge