Nikmatnya Jagung Rebus

yanmie 16

Salam, petang macam nie dengan cuaca yang sejuk-sejuk sedap je dapat makan jagung rebus, makan dengan hero kecik 2 orang nie, pergh!!! marbeles sebab kami nie memang peminat jagung.

makan jagung

Bancuh pulak air kopi kaw2 yang Mak Mertua bawa dari kampung hari tu, phewww~ nyaman, tapi anak-anak tak layan kopi hehehe, ibu diorang je yang minum, sedap jugak kopi nie bancuh kaw-kaw…heeeeee~

Nota Yanmie : yummyyy!!!

16 thoughts on “Nikmatnya Jagung Rebus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

LIVE Siaran Langsung Perkahwinan Prince William Dan Kate di NTV7

Salam semua, wah tak sabar nak tunggu pukul 3 petang ini untuk menyaksikan Live siaran langsung perkahwinan Prince William dan Kate Middleton di NTV7, upacara berlangsung selama lebih kurang 5 jam, dari pukul 3 petang sehingga pukul 8.30 malam, phewww~~~ The Royal Wedding Will and Kate, tak sabar nak tengok!. […]

Subscribe US Now