Vote untuk Video Of The Year Digi WWWOW Awards

yanmie 27

Salam semua, eh entry ini kira nak mencuba-cuba nasib dalam Digi WWWOW Awards, so makanya nak meraih undi dari pembaca-pembaca blog ini, harap kiranya kalau sudi, meh ler VOTE video hero-hero Yan mie ini yea.

video of the year

Klik untuk VOTE Video Aiman dan Haziq

*hanya perlu login dengan Akaun Facebook, isikan ruangan Captcha dan klik Vote :)*

Simple je entry nie, tak mo cakap banyak, korang pi tolong VOTE kan, then tinggallah jejak kat sini yea…ehehe supaya senang Yan nak tau siapa yang dah tolong VOTE video tersebut.

Nota Yanmie : Thanks!!

27 thoughts on “Vote untuk Video Of The Year Digi WWWOW Awards

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gambar Bertunang Ashraf Muslim

Salam semua, wah tahniah diucapkan buat pelakon handsome boy Ashraf Muslim yang telahpun bertunang semalam 23/4/2011 bersama pasangannya Noor Dayana Lokman, 24Β yang berasal dari Gombak, mereka berdua diraikan dengan penuh meriah ibarat seperti kenduri kahwin. Jom layan gambar tunang Ashraf Muslim. Sama cantik sama Padan, untung Si Noor Dayana nie […]

Subscribe US Now