Salam semua, eh entry ini kira nak mencuba-cuba nasib dalam Digi WWWOW Awards, so makanya nak meraih undi dari pembaca-pembaca blog ini, harap kiranya kalau sudi, meh ler VOTE video hero-hero Yan mie ini yea.

video of the year

Klik untuk VOTE Video Aiman dan Haziq

*hanya perlu login dengan Akaun Facebook, isikan ruangan Captcha dan klik Vote :)*

Simple je entry nie, tak mo cakap banyak, korang pi tolong VOTE kan, then tinggallah jejak kat sini yea…ehehe supaya senang Yan nak tau siapa yang dah tolong VOTE video tersebut.

Nota Yanmie : Thanks!!