Alkisah Avatar Twitter

Salam, gelak guling-guling petang nie tengok avatar twitter dari @GrandBrilliance dan Dauspozi, yelah mana tidaknya tengah berkobar-kobar nak menunggu soalan contest dari Granbrilliance melalui twitter tentang Contest Nur Kasih The Movie, tetiba muncul tweet dari si Dauspozi, nebes jadinya, ingatkan Grandbrilliance dan keluarkan soalan rupannya itu adalah tweet dari daus..HAHAHA

twitter

Nak-nak pulak bila Yan tweet pasal avatar Grandbrilliance dan Dauspozi hampir sama, dan mereka dua2 reply tweet tersebut, tengok bawah…macam adik beradik kan..ehehe.

twitter

yelah mana tidaknya, avatar Granbrilliance dan Daus sekali pandang macam sama, macam adik beradik setwitter pun ada….ehehe.

Diharap keduanya tak ambil hati dengan entry ini, bukan apa, terhibur pulak dengan despon gelak diorang nie….hehehhee.

Nota Yanmie : Pecah perut bila @GrandBrilliance pun turut RT hehe..

Comments

  1. Assalamualaikum kak Yan… hahahahahahahahaha… bila kak Yan compare dua avatar tu baru perasan, hampir sama… Patutlah daus mcm x dilayan je kat Twitter, rupanya sebab avatar putih.. patut tukar nih.. ekeke..

    P/s: tetiba gelak baca entry ni… Mcm mana la avatar kitaorang boleh sama nih.. haha

  2. si daus ni memang gegedik kak yan!!!! bahahahaha!!! kite pun dah tak perasan sangat kedatangan hendap die kat twitter sebab selalu avatar HIJAU!!!!! hahahahaah

    1. xde kobar2 dh, akak dh menang tiket tayangan perdana nur kasih tu smlm lagi, td ingat nk tlg kwn2 tp xde rezeki ๐Ÿ˜†

    1. hahaha sejak dia tukar avatar nie kadang xperasan kehadirannya di timeline, klu guna avatar ijau tu terang je timeline ๐Ÿ˜†

      agak2 mrh tak bdk daus nie ๐Ÿ˜†

Leave a Reply

Your email address will not be published.