Salam, gelak guling-guling petang nie tengok avatar twitter dari @GrandBrilliance dan Dauspozi, yelah mana tidaknya tengah berkobar-kobar nak menunggu soalan contest dari Granbrilliance melalui twitter tentang Contest Nur Kasih The Movie, tetiba muncul tweet dari si Dauspozi, nebes jadinya, ingatkan Grandbrilliance dan keluarkan soalan rupannya itu adalah tweet dari daus..HAHAHA

twitter

Nak-nak pulak bila Yan tweet pasal avatar Grandbrilliance dan Dauspozi hampir sama, dan mereka dua2 reply tweet tersebut, tengok bawah…macam adik beradik kan..ehehe.

twitter

yelah mana tidaknya, avatar Granbrilliance dan Daus sekali pandang macam sama, macam adik beradik setwitter pun ada….ehehe.

Diharap keduanya tak ambil hati dengan entry ini, bukan apa, terhibur pulak dengan despon gelak diorang nie….hehehhee.

Nota Yanmie : Pecah perut bila @GrandBrilliance pun turut RT hehe..