Datuk Seri Najib Tun Razak Ke udara di Hot FM Jumaat Ini

yanmie 5

Salam semua, yeeehhaaa akhirnya jemputan dari Fafau aka Fara Fauzana untuk mengundang Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak untuk di temu ramah melalui Radio HotFM diterima oleh PM dan akan keudara pada jumaat ini dari 7.30 pagi hingga 8.30 pagi.

najib tun razak

Pastinya ramai yang tidak akan melepaskan peluang untuk mendengar PM keudara dan juga boleh disaksikan live melalui 8tv. Bagaimana agaknya ye gelagat fafau berdepan dengan PM kita nie? hehehe.

Saya akan muncul di Hot FM Jumaat ini dari 7.30 pagi hingga 8.30 pagi. Terima kasih kerana mendorong saya untuk melakukannya,” kata Perdana Menteri di laman Twitternya.

Kemunculan Perdana Menteri adalah hasil jemputan penyampai radio, Fara Fauzana, yang sebelum ini mengakui di laman twitternya bahawa ia merupakan idea “gila” beliau.

-mstar.com.my

 

Nota Yanmie : Tak sabar nak tunggu jumaat ini, mesti best dengan pelbagai soalan dari fafau…ehehe

 

5 thoughts on “Datuk Seri Najib Tun Razak Ke udara di Hot FM Jumaat Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Cek dari Exabytes dah sampai

Salam semua, heee baru semalam dapat email dari Exabytes diorang kata dah hantar cek, tengok hari nie dah sampai, pantas sungguh bahagian billing Exabytes nie, hehe sebenarnya tak sangka pun dapat cek secepat nie, ingatkan lagi sebulan ke kan. Thanks Exabytes sebab sudi nak beriklan dalam blog ini. Dan Iklan […]

Subscribe US Now