Gambar Perkahwinan Tengku Zawiyah dan Rayyan

Salam, wah tahniah buat bekas isteri Datuk K iaitu Tengku Zawyah yang mana dengan sekali lafaz telahpun sah menjadi isteri kepada seorang ahli perniagaan iaitu Datuk Rayyan Joseph King. Layan gambar perkahwinan Tengku Zawiyah dan suaminya Rayyan.

tengku zawiyah

Majlis pernikahan mereka yang diadakan di Hotel Royale Chulan di sini hari ini pukul pada 11.06 pagi tadi (khamis 12.5.2011). Tengku Zawyah turut menerima wang hantaran sebanyak RM38,888.88 dan mas kahwin sebanyak RM 501.00.

tengku zawiyah

Dimaklumkan majlis resepsi kedua pasangan ini akan diadakan pada pukul 8 malam ini di Taman Mahsuri, hotel yang sama dan bertemakan ‘garden wedding’. Mereka juga memilih untuk berbulan madu di luar negara iaitu di Switzerland.

tengku zawiyah

tengku zawiyah

Majlis bersejarah ini turut di sertai dan disaksikan oleh Anak-anak Tengku Zawiyah semasa bersama bekas suami, Muhammad Anas Zawawi, 24, Muhammad Adib, 21, Muhammad Asyraf, 19 dan Muhamad Aazief, 13.

Kredit : Yanghangat.com

Nota Yanmie : Tahniah, moga berbahagia hingga ke akhir hayat…

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 thoughts on “Gambar Perkahwinan Tengku Zawiyah dan Rayyan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.