(Gambar) Yatt Haryati Bertudung Di Semanis Kurma

Salam, semalam tengok rancangan Semanis Kurma di TV9 yang di hostkan oleh Ustazah Norbahya dan suaminya Ustaz Wan Akashah, dan Tetamu undangan untuk membincangkan tajuk “Suami Perah Duit Isteri” tersebut terdiri dari Pakar Motivasi Tengku Asmadi, Yatt Haryati serta suaminya Talib. Wah Yatt Haryati bertudung okeh, nampak comel sangat!

yatt haryati bertudung

Rasanya ini adalah penampilan terbaru Yatt Haryati, nampak lebih sopan dan cantik, sekali pandang macam kris dayanti pun ada, Yatt nampak lebih berkeyakinan pada malam tersebut disamping sikapnya yang peramah dan petah bercakap.

yatt haryati bertudung

Yatt Haryati bersama suaminya Talib

semanis kurma episode 21

“Suami Perah Duit Isteri” tajuk perbincangan Semanis Kurma Episode 21

Sumber : Yanghangat.com

Nota Yanmie : Siapaย “Suami Perah Duit Isteri” ada yang nak mengaku tak? hehehe

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

12 thoughts on “(Gambar) Yatt Haryati Bertudung Di Semanis Kurma”

  1. Alhamdulillah.. Mungkin hasil dakwah halus masuk ke program sebegini yang buatkan Yat hamzah istiqamah memakai tudung.

    Siapa tahu kan.

    Neelofa pun awalnya berlakon watak pakai tudung. Akhirnya sekarang terbuka untuk bertudung sendiri

  2. dulu awal2 kawin agak skeptikal dgn suami yatt ni samada beliau boleh membimbing seorang artis ke arah yg lebih baik. ternyata beliau membuktikan bahawa beliau mmg layak digelar seorang suami ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.