Kejar En.M

Salam, aduhaiii mood malas nak update blog nie, ada banyak benda nak update sebenarnya cuma mood ke laut sikit plus bizi sesangat, ye bizi dengan gadget baru….kikiki

stats

Semalam tak update blog, sib baik masih boleh senyum tengok stats •____• Later En.Mood dah datang nanti Yan update okeh. oh yea my adsense “payment in progress” kikiki….

Update From my BB •____•

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 thoughts on “Kejar En.M”

  1. biasa ler, En.M kalau tak dilayan dgn baik cepat ler merajuknya…bawak2 bertenang kalau berdepan dgn En.M kerana dia mudah jer nak takel janji kena cara, jgn gunakan kekerasan dan paksaan yer.

  2. kenapa encik mood ke laut? bukan ke pasor ke, ke gunung ke? hi2, jgn marah aaa..

    tapi boleh dpt stats mcm tu wpun x update, mmg truly hebatlah! nak kena korek lagi kak yan punya tips2 top ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.