Kenapa Aku Suka Innity?

Salam semua, wah tajuk entry nie..hahaha, terdetik nak buat entry nie sebab ramai yang tanya pasal innity, tak kira yang YM, DM, Emai melalui Contact di blog ini, mereka bertanyakan tentang innity, apa yang bestnya innity berbanding syarikat pengiklanan yang lain?

income innity

Earning Bulan Mei setakat 8/05/2011

Alamak nak jawab tu yang susah sebenarnya, kang ada yang makan hati, aiyoyooo, okeh meh nak citer versi Yan yea, apa yang bestnya dengan innity nie ada banyak, salah satunya yang best dengan innity nie kita boleh tahu iklan tu akan running berapa lama di blog, diberitahu segala detail tentang kadar iklan tersebut.

kempen innity

Tengok sahaja gambar atas tu, kita diberikan kuasa dan kebebasan untuk memilih iklan apa yang kita nak untuk dipaparkan diblog. Yes maksudnya kita boleh reject iklan yang kita taknak, tidak seperti syarikat lain walaupun kita dah tandakan tak nak iklan alkohol atau sebaliknya tetapi kadang terlepas jugak iklan yang dimaksudkan, pernah terjadi pada blog ini!

Okeh yang nie paling best!, kadar iklan yang dibayar sangat tinggi berbanding dengan syarikat pengiklanan yang lain, semurah-murah cpc innity pun masih mahal lagi dari cpc syarikat pengiklanan yang lain.

Lagi…hem..lagi…alamak setakat nie je boleh dishare, kami terikat dengan term and condition yang tidak boleh di kongsikan secara menyeluruh. lain-lain korang boleh cuba try daftar innity di SINI, kalau menepati ciri-ciri yang Innity nak, insyaallah korang boleh turut sama merasa “KESERONOKAN” berinnity. (ini bukan entry promo ye, entry ini untuk menjawab pertanyaan kawan-kawan)

Ingat, bukan hari ini kita buat blog terus dpt income banyak, blog ini pun umur bertahun juga baru letak iklan…ehehe, jangan gelojoh, blog dengan happy, mesti akan dapat pulangan, trustme!

Sekian, harap dapat menjawab segala persoalan yang kawan-kawan kemukakan di ruangan YM, Email, DM (twitter).

Nota Yanmie : Dah setahun lebih rupanya akaun innity untuk blog ini..hee~~

 

Comments

  1. yan, nak tanya..kalau nak apply innity mmg wajib penuhi kedua2 requirement ke? or bolwh salah satu..contohnya cam visitor sebulan dah lepas 20k cuma pageviews je dlm 80k je..boleh ke kalau nak apply..huhu

  2. Aku ni malas nak berblog, malas nak update. Sebab tu buat website je. Innity paling bagus. Kadang2 lebih rm1000 sebulan. Bulan ni setakat hari ni dah lebih rm800. Innity ad waktu pagi selalu la keluar tapi bila petang sikit dah kurang keluar sebab dah habis inventori kot. Visitor ke website aku lebih 100k sebulan.

  3. salam yan,

    stat counter mana yg innity ambil kira? google punya atau nuff punya? Capt tak lah byk PV. UV oklah cukupx makan..

  4. seronok memang seronok tapi susah nak apply yang tak seronok tu.. hihi kak yan kalo tiap kali bukak stat innity mesti senyum je kan.. :mrgreen:

  5. wah masyuk tu dengan geng hijau kak yan.. hehehe.. blogger ikan bilis macam saya pakai nuffnang jelah yang layak.. masih syg dekat nuffnang.. hehehe.. tiket wayang tak henti2 dpat ni kakyan..

    Good luck kak yan

  6. uiks.. earning kak yan ok je bulan ni.. earning saya merosot gila .. mcm ada yang xkena plak.. dahla iklan jarang2 kua semenjak dua menjak ni..

  7. salam..
    ermmm..menarik..
    setakat nih saya masih
    selesa dengan nuffnang
    mungkin satu hari nanti
    saya mencuba innity nih
    🙂

  8. Ellen pun baru ja nak jinak2 ngan innity kak, tapi tak la banyak cam kak yan punya ni..bestnya…bila jumpa leh la belanja ellen ya..hehe

  9. INNITY mmg best… tapi kalau trafik akak byk benor… sehari leh dapat puluh2… mmg layak laaa ternak CPM punya kempen… hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.