Menahan Nafsu

Salam, yes betullah tajuk tu…kikiki, owner blog nie semalam berjaya menahan nafsu untuk memakan makanan kegemarannya iaitu Pizza Dominos Barbecue Chicken, kikiki tahniah buat diri sendiri…nggee~~ sebab tengah nak turunkan kadar kolesterol dalam badan.

dominos pizza

6 Slice untuk Aiman dan En.hubby tu pun tak habis.

Nangis tengok gambar atas, HAHAHAHA takpelah berkorban, lagi 3 bulan nak raya nie, nak turunkan berat badan…ehehhe.

You Might Also Like

40 Replies to “Menahan Nafsu”

    1. kami lagi suka makan dominos pizza dan pizza hut, tp klu jarang2 mkn pizza hut pun sedap jgk kot, ehhee rasa pun lebih kurang je sebenarnya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge