Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan Klang

yanmie 25

Salam, semalam dinner di Restoran Ikan Bakar Muara Tanjung Harapan Klang, seminggu jugak mengidam nak makan kat sana, oklah boleh tahan jugak ramai orang, order pun lambat sampai sebab kan ramai pelanggan, so kenalah sabar…huhuhu.

muara ikan bakar

Apa yang menariknya, seafoodnya sangatlah fresh, pilih saje nak ikan apa, udang, ketam, sotong semua ada, jenis masakan terpulang pada kita nak diorang masak macam mana, agak mahal tapi berbaloi.

muara ikan bakar

Suasana yang nyaman, restoran atas air, memang betul-betul tepi muara, begitu unik sekali dengan pemandangan suasana senja dan malamnya, tapi restoran nie agak terpencil dah tu gelap pulak tempat parkingnya, tapi kalau petang memang happening, ramai yang bawa family untuk bersantai di tepi-tepi muara tu.

Nota Yanmie : Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

25 thoughts on “Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan Klang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Siapa nak?

Salam, ades bengang sangat hari nie terbantut sangat nak update blog sebab dah ter”jem” (ada ke bahasa nie?) upload video Aiman semasa event baru nie, tapi tak lepas-lepas jugak, takpe akan aku gigihkan diri untuk mengupload video tersebut, demi mu anakku ibu sanggup…ekekekee Oh yea siapa nak kereta mainan kat […]

Subscribe US Now