Selamat Hari Ibu 2011

Salam semua, untuk makluman besok 8 Mei 2011 merupakan sambutan hari ibu, manalah tau ada yang tak tahu lagi bila hari ibu kan?, hari ibu nie di sambut setiap bulan mei iaitu pada ahad minggu ke dua, bergantung pada sesebuah negara, tapi ianya disambut pada bulan Mei.

kad hari ibu

Kad Ucapan Selamat Hari Ibu dari Aiman dan Haziq

Warkah buat Ibu tercinta, Ibu sekiranya dikau ada dihadapan adik, ingin sekali adik memeluk dan mencium mu ibu, adik rindukan pelukanmu ibu, adik rindu wangianmu ibu, alangkah seronoknya adik-adik yang lain dikampung berpeluang untuk menatap wajahmu dan memelukmu, tapi adik tidak…adik jauh disini, namun ingatan terhadapmu takpernah luntur walau sekali pun, adik harap ibu suka dengan hadiah yang adik bagi kat ibu, mudahan ibu sihat selalu, panjang umur dan murah rezeki, adik sayang ibu!…Selamat Hari Ibu.

Warkah buat Mak Mertua tercinta, selamat hari ibu mak, terima kasih kerana menyayangi diri ini, suami dan anak-anak, mak sangat baik hati, sebab tu kami pun seronok nak balik kampung, mak tidak membeza-bezakan anak menantu mak, mak sayang dengan cucu-cucu mak, seronok bila kita dapat berjumpa, bergelak tawa bersama, masak sama-sama, makan sama-sama, shopping sama-sama, best kan mak…kami doakan mak panjang umur murah rezeki, amin. Dan doakan kami agar dapat memberikan cucu perempuan untuk mak dan ayah, kami tahu itulah yang mak dan ayah inginkan…mudahan dimurahkan rezeki kita kan mak…amin.

Nota Yanmie : Selamat hari ibu buat semua ibu2 di dunia….

 

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 thoughts on “Selamat Hari Ibu 2011”

 1. SELAMAT HARI IBU KPDA IBU YG ADK SYNG.,,
  JIKA ADK BUAT KESILAPAN TLNG MAAF KN LH ADK.,,, 🙂 😛 🙄 😥

 2. 😕 SELAMAT HARI IBU,,adk ucap kan kat IBU…..dan adk ucap kn kpda ibu semo HARga dipanjang kn umur.,,,,,SELA`MAT HARI IB`U.,,,, 😛 😆 🙂

 3. SELAMAT HARI IBU…
  Slamat mnyambut hari ibu bg semua ibu d luar sana dan tak lpe jge kpd emakku yg tercinta..tak lpe juga kpd kak yan,slamat hari ibu…=)
  pengorbanan n jase ibu kita mmg kita takn mmpu membalasnye even sekali dgn wang ringgit setinggi gunung Kinabalu sekalipun…;)

 4. Yan kena berusaha keras lagi untuk mendapatkan yang perempuan pula.<—yang tukang bagi nasihat pun sama semuanya lelaki. Ha..ha…

  Selamat hari ibu kepada semua

Leave a Reply

Your email address will not be published.