Siapa nak?

Salam, ades bengang sangat hari nie terbantut sangat nak update blog sebab dah ter”jem” (ada ke bahasa nie?) upload video Aiman semasa event baru nie, tapi tak lepas-lepas jugak, takpe akan aku gigihkan diri untuk mengupload video tersebut, demi mu anakku ibu sanggup…ekekekee

mainan

Oh yea siapa nak kereta mainan kat atas tu? ada yang berkenan ke? kalau ada boleh tweet Aiman, ce try minta dengan dia, kot-kot dia nak bagi, hehehe. baru nie belikan untuk dia, tanya dia nak hadiah apa sebab dapat no 2 exam baru nie, katanya nak pencil box, alahai nak pencil box aje ke??

Dan pada hari yang sama pi jenjalan, Aiman berkenan pulak dengan mainan atas tu, katanya “wahhhhh boleh kongsi mainan nie” hehee….(memang untuk dikongsi pun nak…) kikikiki

facebook

Dalam banyak-banyak kereta mainan tu, jejaka-jejaka terhangat kat atas tu pilih sponge bob..HAHAHA, yang tu takleh bagi wooo…matikkk akak ngan haziq…ehehe.

Nota Yanmie : Siapa tau macam mana nak convert video HD ke file kecil tanpa video tersebut pecah-pecah??

You Might Also Like

30 Replies to “Siapa nak?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge