Salam semua, baru nie kami ke Tesco Bukit Tinggi, macam biasa shopping lah ye, takkan nak pi tido pulak kat sana kan, hehehe. Rembat 2 Strawberry Coklat untuk hero-hero kami.

strawberry coklat

Aiman memang favourite dia makan Strawberry nie, Haziq pula cuma suka-suka ikut abang dia…huhuhu, last-last haziq tak makan pun, katanya strawberry tu tajam, nanti mulut luka…wakakkaka gelak golek2 dengar dia cakap gitu. sudahnya dia taknak makan..nnngggee~~ ibu dan ayah dia tolong makan kan hehe.

strawberry coklat

Fresh lagi tu, teringat masa cuti-cuti kat Cameron 2 tahun lepas, pergi petik sendiri je, perghhh!!! berbakul-bakul amik tu, sekali bayar amik kooo..tak ingat berapa kena tapi mahal jugak ler, tapi oklah berpatutan plus fresh lagi kan…sebenarnya malas nak berkira pasal makan…kikikiki