Strawberry Coklat

Salam semua, baru nie kami ke Tesco Bukit Tinggi, macam biasa shopping lah ye, takkan nak pi tido pulak kat sana kan, hehehe. Rembat 2 Strawberry Coklat untuk hero-hero kami.

strawberry coklat

Aiman memangΒ favourite dia makan Strawberry nie, Haziq pula cuma suka-suka ikut abang dia…huhuhu, last-last haziq tak makan pun, katanya strawberry tu tajam, nanti mulut luka…wakakkaka gelak golek2 dengar dia cakap gitu. sudahnya dia taknak makan..nnngggee~~ ibu dan ayah dia tolong makan kan hehe.

strawberry coklat

Fresh lagi tu, teringat masa cuti-cuti kat Cameron 2 tahun lepas, pergi petik sendiri je, perghhh!!! berbakul-bakul amik tu, sekali bayar amik kooo..tak ingat berapa kena tapi mahal jugak ler, tapi oklah berpatutan plus fresh lagi kan…sebenarnya malas nak berkira pasal makan…kikikiki

You Might Also Like

25 Replies to “Strawberry Coklat”

    1. ha’ah betul tu mmg sedap, tapi coklat yg atas tu xbape nak sedap πŸ˜†

      pertandingan makan strawberry coklat? klu sayalah kan..saya sanggup masuk πŸ˜† hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge