Tun Dr Mahathir Mohamad (Dr M) Di Masukkan Ke IJN – Mengadu Sakit Dada

Salam, tadi tengok berita 1.30 tv3, dimaklumkan Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad  (Dr M) telah dimasukkan Ke IJN pagi tadi (Rabu) selepas beliau mengadu sakit dada.

mahathir mohamad

Beliau dimasukkan ke wad biasa pada pukul 6 pagi tadi selepas mengalami demam dan batuk sejak dua hari lalu. Mudahan DR M cepat sembut, sama-sama kita doa  yea…amin.

Nota Yanmie : Suka dan Sayang pada Mantan Perdana Menteri ini, kami juga berkongsi tarikh lahir yang sama, tapi lain tahun yea…nnggee~~

You Might Also Like

21 Replies to “Tun Dr Mahathir Mohamad (Dr M) Di Masukkan Ke IJN – Mengadu Sakit Dada”

  1. Assalam…. Tun Mahathir, sy dn klrga amt kagumi/sygi/hormti Tun dn Istri.. Jika saat ini Tun msh dirawat d IJN, kmi sklrg snts mndoakn agr Tun tabah dn sgr sembuh . Aaminn…..

  2. Semoga Tun diberi Allah snw kesihatan yg baik.Mudah2an Tun menghabiskan sisa-sisa hidup ini kerana Allah bertujuan untuk membaiki dan membersihkan segala hal yg terbengkalai , tersasul dan terpedaya oleh fatamorgana kehidupan. Jasa Tun tidak dinafikan amat dihargai malah disanjung tinggi selama perkhidmatan . Alhamdulillah dengan pengaruh serta kebijaksanaan moga –moga Tun dapat melakukan sentuhan berhikmah dlm menegakkan ugama Allah. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge