iPad 2 tugasan khas

Salam semua, okeh tak nak taip panjang2, kejar masa nie, tahu ramai kawan2 yang terpilih 10 orang tengah berhempas pulas menyiapkan tugasan dari Denaihati, insyallah ada rezeki boleh menang iPad2.

ipad2

Berikut dibawah jawapan untuk soalan yang diberikan dalam Tugasan Khas.

1. Dimana aku ditahan dan digeledah polis? (Masih ada rasa suspen nak pergi sana)

–  Tenang walaupun ditahan polis

2. Siapakah Perdana Menteri Sebelum DS Najib Razak yang telah mengundur diri?

–  Terima Kasih Pak Lah…

3. Siapa yang menjadi introducer aku join Sponsored Tweets?

–  Buat Duit dengan Sponsored Tweets

4. Bilakah tarikh ulangtahun berkahwinan aku dengan my belove wife? (masih sebak bila baca entri ini)

–  Tarikh 20/11 yang tidak akan aku lupakan

5. Bila blog Denaihati berstatus PR0?

–  Google update Page Rank ke?

6. Siapakah penulis jemputan pertama di blog denaihati?

–  Media cetak dan laman web serta blog secara amnya

7. Siapakah blogger hebat yang telah menang kereta Peugeot 308 VTi?

–  Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi

8. Apakah contest SEO kedua yang telah memberi kesan positif kehadiran blog denaihati di Malaysia?

–  Contest Hidup Seorang Blogger

9. Berapa umur abang (anak ke tiga) ketika masuk Madrasah di Shah Alam? (Sejak Mac 2011 dah berpindah di Muar)

10.01.10 Hijrah Hidup pada usia 10 tahun

10. Bila blog denaihati berhijrah dari blogspot ke wordpress?

–  Selamat datang ke rumah baru Denaihati

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

44 Comments on “iPad 2 tugasan khas”

  1. Denganmetodolagiyangdigunapakaiolehpangkajiterbuktibahawacaratersebutadalahsangatberkesan.Nurakandikeluarkandarikelaspemulihanmenjelangakhirtahun.PeningkatanmendadaknyakeputusanNurdalamujiankelasbiasa.

              1. alamak kak yan. betulla tersalah nama td. due2 sy follow spi komen pun tertukar nama. sorry bebanyak kak yan…sorrrrrryyyyy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge