Salam semua, eh baru nie kan Yan komplen kat twitter kata mouse rosak, now mouse dah ada tau, dah beli baru dah, siap wireless gitu, gila jakun betul masa pertama kali guna dan pegang mouse wireless nie, HAHAHAHA, sebab sebelum ini guna Optical Mouse tu je.

logitech mouse

Aci tak 3 lappy tapi mousenya 1 je, hehhee so siapa cepat dialah yang dapat guna mouse tu, selalunya Yan lah yang konker mouse tu, tak teringin pulak nak beli mouse lain, guna yang 1 tu je…siapa lambat online sendiri mau ingat arr, jangan nak gaduh-gaduh nak mouse…HAHAHHA

logitech mouse wireless

Logitech Mouse Wireless nie harga dalam RM 75-80 macam tu kalau tak silap (Resit tak ingat letak mana), tapi oklah ada warranty 3 tahun, menggunakan bateri double A sahaja, bateri pun boleh tahan, so far baru guna 1 bateri untuk 3 minggu kot kalau tak silap, sampai sekarang masih ok lagi. oklah kan….

Nota Yanmie : Haziq kata napa panggil mouse??, itu bukan tikus…HAHAHAHA