Mandi Manda Di Desa Waterpark

Salam semua, Alhamdulillah plan kami untuk ke Desa WaterPark tertunai, yelah nak tunggu en.hubby cuti barulah dapat pergi kan, takkan nak pergi bertiga pulak, so Ahad baru nie kami pergi mandi manda disana, best sangat sebab sekali sekala pergi tempat-tempat macam nie best jugak, kalau Wet World Shah Alam tu dah biasa sangat pergi sana, dah tak rasa ummpphh…ehehe.

Desa Water Park

So layankan Desa WaterPark nie, memang best, bestnya tang melihat telatah anak, bukan main seronok lagi tengok diorang, bagai dunia diorang yang punya..kikiki, takpe layankan je, diorang happy makpak pun happy..nnggee~

Layan gambar jom…gambar lagi best dari membebel rasanya..kikiki~

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Desa Water Park

Hiksss serius banyak gambar cun nie, hahaha continue kat facebook yea, dah upload, kawan-kawan facebook boleh tengok disana.

Nota Yanmie : Makasih Camera ku Nikon Coolpix, gambar cantek!!

You Might Also Like

15 Replies to “Mandi Manda Di Desa Waterpark”

  1. serius cantik ler hasil kamera tu, biru nyer nmpk sgt terang, kaler2 lain pun timbul…

    si aiman bleh plak terjun mcm dlm…rasanya tak dlm sgt kwsn tu coz penah g gak mandi2 dgn pakcik makcik dan sepupu2 kecik..

    yg kwsn berombak tu dlm skit, tp best ler kalau ada pelampung coz jln sendiri kan…

    1. kikiki bnyk lagi gmbr cun kt fb, nnti usha na..hahaha
      ha’ah ejam tu tmpt bdk je tu, air cetek je, tmpt air dlm tu suami dan aiman je main kt situ, tp kejap je sbb dalam, masuk pun sbb nk ajar aiman berenang, bahaya klu bawa bdk masuk dlm tu even pakai pelampung pun…takut terjatuh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge