Pelan Blackberry Prepaid Tune Talk Memang Berbaloi

yanmie 28

Salam semua, semalam pergi Bukit Bintang beli simkad Prepaid Blackberry Ready, murah giler wooo RM 5.00 je, dan kenapa Yan beli Simkad tersebut?? sebabnya plan blackberry Tune Talk tersangatlah murah, antara yang paling murah.

tune talk prepaid

kadar panggilan pun cuma 0.16 sen, sms 0.05 sen ke semua rangkaian, murahkan? pelan BB lagi murah tau!!, kalau tak, takdelah Yan ajak en.hubby gi beli sim tune talk nie. check it out bawah nie.

tune talk BIS

Untuk kepuasan hati, usha siniΒ http://bit.ly/kBdD3P

See…murah tak??? ce bandingkan dgn BIS dari provider lain…kikiki, Yan guna juga Celcom, sehari BIS 2.50, sebulan RM 75, banyak tak beza dengan BIS Tune Talk atas tu?? ehehe serius memang berbaloi-baloi!!!

Lepastu, yang bestnya selepas pengaktifan nombor dalam masa 30 hari kalau korang topup RM 30, secara automatik korang layak untuk menikmati insuran kemalangan peribadi (PA) yang ditaja jamin oleh Etiqa, hiks banyak lagi yang menarik pasal tune talk nie…korang usha sendiri disiniΒ http://bit.ly/kBdD3P

tune talk top up

Nak Topup pun senang sangat nak cari, jangan tak tahu tune talk ini juga international tau!

Nota Yanmie : Memang Berbaloi, nampaknya guna 2 handset lagilah semula…kikiki sebab sayang pulak no celcom yang en.hubby belikan.

 

28 thoughts on “Pelan Blackberry Prepaid Tune Talk Memang Berbaloi

  1. need info ttg BIS dan BBM, klu kita ambil pakej BBM, so kita sms ke fon member yg x der BBM dia caj camna? Klu call lak camna? caj asing ker? tak sabar nk pakai BB ngn tune talk ni. harap dpt respond segera. Lebih detail, lebih elok. Blur ttg BIS dan BBM ni.

  2. Zaman serba harga naik perlu bijak memilih pelan rangkaian komunikasi terbaik. Patutlah ada orang lebih dari satu telefon bimbit rupanya pakej pelan yang berlainan πŸ™‚

        1. ye betul tu, nie pun sbb ada 2 hset spare kt umah nie, masing2 hanset saya ngan suami dulu, now kami dedua guna phone lain, so phone spare tu guna tuk no celcom, BB nie guna tuk tune talk..ehehe

      1. 0.5 sen maksudnya setengah sen la ek.. xsampai 1 sen la camtu.. 😐

        tp tak logik gak kalo kadar panggilan lg murah dari sms.. 0.5 sen > 0.16 sen

        err.. sori kalo sy yg tersilap.. cuma blur sket jer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang

Salam, hujung minggu ini ada Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang, so sesiapa yang takde aktiviti wiken bolehlah kesana untuk menyaksikan Super GT, kami sefamily sudah semestinya akan kesana macam biasa…kikiki. Super GT Malaysia 2011 18/06/2011 (Sabtu) dan 19/06/2011 (Ahad) Kalau korang pembaca setia blog ini sudah tentu korang […]

Subscribe US Now