Salam semua, semalam pergi Bukit Bintang beli simkad Prepaid Blackberry Ready, murah giler wooo RM 5.00 je, dan kenapa Yan beli Simkad tersebut?? sebabnya plan blackberry Tune Talk tersangatlah murah, antara yang paling murah.

tune talk prepaid

kadar panggilan pun cuma 0.16 sen, sms 0.05 sen ke semua rangkaian, murahkan? pelan BB lagi murah tau!!, kalau tak, takdelah Yan ajak en.hubby gi beli sim tune talk nie. check it out bawah nie.

tune talk BIS

Untuk kepuasan hati, usha siniΒ http://bit.ly/kBdD3P

See…murah tak??? ce bandingkan dgn BIS dari provider lain…kikiki, Yan guna juga Celcom, sehari BIS 2.50, sebulan RM 75, banyak tak beza dengan BIS Tune Talk atas tu?? ehehe serius memang berbaloi-baloi!!!

Lepastu, yang bestnya selepas pengaktifan nombor dalam masa 30 hari kalau korang topup RM 30, secara automatik korang layak untuk menikmati insuran kemalangan peribadi (PA) yang ditaja jamin oleh Etiqa, hiks banyak lagi yang menarik pasal tune talk nie…korang usha sendiri disiniΒ http://bit.ly/kBdD3P

tune talk top up

Nak Topup pun senang sangat nak cari, jangan tak tahu tune talk ini juga international tau!

Nota Yanmie : Memang Berbaloi, nampaknya guna 2 handset lagilah semula…kikiki sebab sayang pulak no celcom yang en.hubby belikan.