Playground Taman Tasik Titiwangsa

Salam semua, eh maaflah ye semalam blog ini tak dapat diakses, but now alhamdulillah dah up semula, okeh lupakan pasal blog down semalam, malas nak fikir, hahahaa. meh nak cerita pasal ini dunia ana (Aiman dan Haziq) yang punya..kikiki,ย Playground Taman Tasik Titiwangsa.

playground

Baru nie bawa budak comel 2 orang nie ke Playground, bukan main seronok lagi diorang, macam biasalah kalau ke KL mesti lepak tempat dating mak pak diorang time bercinta dulu, dimana lagi kalau bukan di Taman Tasik Titiwangsa…HAHAHA

Sebenarnya dan banyak kali singgah ke sini…ehehee

playground

Jenuh nak kejar hero 2 orang tu, rambang mata jadinya, semua benda nak main.

playground

Tengoklah Aiman tu, happy je..eh nampak ke Aiman kat mana?? hahaha

playground

Haziq bukan main lagi dia suka tu..ce tgk dari tepi dia punya senyuman, HAHAHA

playground

HAHAHA tengok Aiman tu…happy semacam dowhhh bagai dunia dia yang punya..kahkahkah.

Nota Yanmie : Seronok tengok anak happy, kami suami isteri turut sama seronok melihat telatah diorang berdua..nnngggee~~

You Might Also Like

13 Replies to “Playground Taman Tasik Titiwangsa”

    1. ha’ah betul tu wan, rambang mata bebudak nie, tak tau mana 1 nak main…sudahnya main semua, jenuh nak tunggu diorang abis main, tak makan pun takpe ๐Ÿ˜†

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge