Comments

    1. memang ramai yg nak iklan kt blog nie, tp kdg terpaksa tolak, klu sidebar mmg xamik dh sbb mcm serabut tgk bnyk ads kelip2

      blog nie ada jgk buat advetorial post, korang antara sedar dan tidak aje πŸ˜†

    1. buat je, bnyk entry dlm sehari pun xpe, kompom readers xlari, yg pnting jarakkan masa untuk satu entry, serius klu 1 entry sehari itu dh merugikan πŸ˜†

    1. makasih, insyallah boleh je tu, akak pun xbape fhm mcm mana pr nie berfungsi, dh ada kita terima jelah penghargaan dr pakcik google nie :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.