Akhirnya Jailbreak iPad2

Salam, 2-3 hari yang lepas akhirnya saya berjaya meng-jailbreakkan iPad2 saya melalui jailbreak.me (cydia) caranya takdelah susah manapun, senang sangat tau, tutup mata pun boleh (jangan percaya). Lebih kurang 5 minit sahaja masa yang diperlukan untuk menginstall.

themes ipad2

Themes my iPad2

Thanks buat Fazreen kerana berjaya menghasut saya untuk Jailbreak iPad2 tersebut. dan thanks juga buat Eins atas panduan yang diberikan didalam blog beliau, kini barulah terasa keseronokan ber- iPad2, kikikikki.

Sebenarnya takut jugak nak jailbreak ipad2 sendiri tapi kalau tak cuba mana nak tahu kan? hehehe, tahniah buat diri sendiri -..-

Dengan meng-Jailbreak iPad2 saya, bermacam-macam yang saya boleh buat dan dapat dengannya, bermacam pilihan themes, apps dan banyak lagi yang boleh didapati secara percuma melalui cydia.

– Yeayyyyy!!!

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

31 thoughts on “Akhirnya Jailbreak iPad2”

  1. best tak iPad2 utk kak yan so far? terasa nk angkut tablet la. wife offer hadiah bday. tp xpasti nk angkut mana 1. samsung galaxy tab 10.1 dah kluar ke blom ye? dgr citer galaxy tab 10.1 tu pesaing utama iPad2, even the slightest one in the market

Leave a Reply

Your email address will not be published.