Cashout Adsense Lagi

Salam, semalam kami ke Pejabat Pos Jusco Bukit Tinggi, tujuannya adalah untuk mengambil duit adsense saya melalui kaedah Western Union yang disediakan di Pejabat Pos. Alhamdulillah rezeki, syukur sangat, heeee ^____^.

cashout adsense

Haziq bersama borang Western Union yang dah siap diisi detailnya, Haziq tanya nak buat apa dengan kertas tu, saya cakap kertas tu boleh tukar dengan duit, jap lagi kita shopping, HAHAHAHA.

cashout adsense

Earning untuk 2 bulan, bulan lepas saya tak cashout, saya hold payment, so bulan nie saya dapat berganda, heee ^____^, tak perlu lah kot saya beritahu disini berapa jumlahnya, kalau innity selalu je saya share melalui twitpic kikiki

.

– Bukan menunjuk tapi sekadar pembakar semangat untuk diri sendiri dan kawan-kawan saya! -..-

Comments

    1. @zuarxpdc, kenapa pulak huhuuhu tu, akak ada beberapa blog lain, blog BI memang akak share dengan public hehehe, blog tu jarang akak update, ikut kerajinan, tapi alhamdulillah ada income tetap masuk melalui SERP.

  1. We will be remodeling/adding on to our home and want to do a cashout on the first mortgage (of around $60,000) and then do a 2nd (Equity loan) for the rest…does doing this put us at greater risk for having to pay AMT taxes and if so, in what way (which lines in the 1040 or 6251 affect this)? Is there a better approach we could take?

  2. adsense sebenarnya paling best… 🙂 hari tu first time cash out… nasib baik baca entry kak yan fasal tukar cara pembayaran menggunakan western union.. cepat dan tepat. convert kepada RM.. lepas bayar roadtax kereta….

  3. wah2…patut ler shopping sakan semalam, rupanya kertas western union dah bg duit…
    entah bila ler nk mula blog adsense ni, maklumat dh dpt tapi tak buat2, ruginya…aku perlukan semangat dan dorongan utk bermula…pinjam yan nyer bleh? hehe

  4. innity tak pakai, adsense pun tak pakai. bukan xnk pakai tapi masih bukan rezeki saya. insha Allah akan datang.

    betul tu kak yan, bukan menunjuk tapi sebagai motivasi untuk org lain berusaha jadi seperti kak yan. sangat berjaya gitu… hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.