Casing iPad2

Salam semua, yeay kita dah ada casing ipad2 dah, sebenarnya niat semalam nak beli benda lain tapi dah alang-alang shopping kan, so saya dan suami cari casing ipad2 sekali.

casing ipad2

Warna Merah my favorite color -..-

Alhamdulillah ada dan banyak sangat pilihan, macam2 jenis, rambang mata jadinya tak tahu nak ambil yang mana satu, tapi yang saya beli ini harga medium arr, tak murah dan tak mahal, harga sebenar Rm150.00 tapi saya dapat harga kurang RM130.00 hehe -..-

casing ipad2

Sudut belakang

casing ipad2

Cover depan casing tu ada magnet, memang senang  tutup, kemas je -..-

casing ipad2

Siap ada pelekat, memang selamat, iPad tu tak jatuh.

casing ipad2

iPad Stand, comel kan -..-

casing ipad2

Sudut pandang belakang ipad stand

casing ipad2

Serius memang suka sangat!!, takpe mahal sikit asal puas hati -..-

– Lupa nak beli screen protector pulak!

Comments

  1. Camera Connection Kit dengan apple part number MC531ZM/A, setiap pembeli mendapatkan 2 device dengan port : USb interface dan SD Card Reader, dipergunakan untuk transferring foto, mengambil data kompatibel untuk iPhone, iPod dan iPad.

  2. Untuk menampilkan slide, film, foto, dari iPad anda pada layar proyektor atau layar TV gunakan iPad Dock Connector to VGA Adapter cukup menghubungkan konektor dock ke TV atau proyektor. VGA Adaptor kompatibel dengan 4 iPhone dan iPod touch generasi 4. Original Part Apple VGA Adapter MC552ZM/B

  3. wah wah wah.. seronok ye yan. cantik la kaler merah tu, tp kte tak de ipad2 😛 ade ipad lame je. tu pun hubby punye.. sharing is caring lah katenye kan. casing pun kaler hitam, senang tak kotor katenye lagi hehehe

    1. @fara, warna merah mmg yan minat sgt, baju yan, suami dan anak2 banyak warna merah, klu orang tengok macam tak pernah tukar baju sebab asik2 pakai warna merah….hehehe, cuma blog nie xboleh dimerahkan nanti org sakit mata, tak mo duduk lelama sini, hehehe

    1. @Fazreen, akak duk google sakan tp xjumpa, akak xreti nak jailbreak, meh tolong akak meh…ehehe, rugi plak xreti nak jailbreak nie…sob…sob…kena explore lagi, akak bab gadget2 kurang pandai 😀

    1. @Ummi Hanie, hhahaha kalau Rm15 akak beli banyak2 pun takpe biar boleh salin kulit banyak kali kan, yang nie biar jelah sekali, pasni tak tukar dah biar pakai sampai lunyai hehhee 😀

    1. @haiqal, betul tu casing memang mahal, tu belum aksesori lain lagi huhuhu.

      ipad2 akak nie 32GB, hari tu dpt 16GB dr DH tp akak tambah sikit dan beli 32GB nie, dah alang2 kan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.