Google Robot Vs Ultraman

Salam, sekadar entry selingan,  kebetulan dalam phone ada gambar otomen, so saje nak bagi lawan dengan googlebot nak tengok mana lagi hebat, kikiki tak perlu amik serius, hehe entry selingan -..-

googlebot

Google Bot / Google Robot

ultraman

Ultraman Mebius dengan Ultraman apa tah…hehee -..-

Agak-agak kalau lawan mana yang menang?? ntah apa yang bot google nie buat masuk berjemaah macam tu, 31 Bot Online, nak lawan dengan otomen Aiman ngan haziq ke?? hehehe -..-

– Header baru -..-

You Might Also Like

26 Replies to “Google Robot Vs Ultraman”

    1. @kozumi_ro, hahhaa jangan tak caya koz, bot tu nakal tau, sampai ke kentut pun dia nk crawl..hahhaa

      eh koz ada masa tgk header akak tu, tgn abg mcm kembang plak, rasanya blh perkemas sikit kot koz, kalau koz free nanti tlg akak perbetul yea, makasih yea koz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge