Salam, sekadar entry selingan, ย kebetulan dalam phone ada gambar otomen, so saje nak bagi lawan dengan googlebot nak tengok mana lagi hebat, kikikiย tak perlu amik serius, hehe entry selingan -..-

googlebot

Google Bot / Google Robot

ultraman

Ultraman Mebius dengan Ultraman apa tah…hehee -..-

Agak-agak kalau lawan mana yang menang?? ntah apa yang bot google nie buat masuk berjemaah macam tu, 31 Bot Online, nak lawan dengan otomen Aiman ngan haziq ke?? hehehe -..-

– Header baru -..-