.

Update : Tahniah Imam Muda Hassan Juara Imam Muda Musim Ke Dua -..-

Salam, saat ini kami sekeluarga sedang menonton siaran langsung Kemuncak Akhir Imam Muda Musim Ke 2 di saluran Oasis 106 Astro, siapakah bakal Juara Imam Muda 2011 ini?

imam muda 2

Adakah Mohd Hassan Adli Yahaya @ Yahuza, 26 (Hassan) beliau merupakan seorang graduan Ijazah Sarjana Muda Ilmu Wahyu (al-Quran & Hadith) dari Universiti Islam Antarabangsa (UIA) atau adakah Nazarul Izwan Zolkiflee, 26 (Nazarul) yang memegang Diploma Pengajian Islam Kolej Pengajian Islam dan Dakwah ini?, sama-sama kita saksikannya.

imam muda 2011

Juara Imam Muda Musim ke 2 Β ini akan menerima hadiah yang dianggarkan kira-kira RM350,000 antaranya Kereta, Wang tunai, pakej mengerjakan ibadah Haji, biasiswa untuk melanjutkan pengajian ke Universiti Madinah dan banyak lagi.

Update : Tahniah Imam Muda Hassan, Juara Imam Muda Musim Ke 2

By yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

25 thoughts on “Kemuncak (Akhir) Final Imam Muda Musim Ke 2 – Juara Imam Muda 2011?”
 1. asalamualaikum saya iman saya ingin mengucapkan tahniah kepada imam muda hassan dan juga imam muda nazrul
  sekian wassalam

 2. congratulation…..
  imam muda hassan….
  MAY ALLAH BLESS U….
  dan semoga anda berjaya berdakwah ke jalan yg benar,….
  dan menyebarkan ilmu agama kepada umat2 islam πŸ˜€

 3. tahniah untuk juara imam muda hassan. dan tahniah jugak untuk semua peserta imam muda. anda adalah pelapis imam2 di malaysia. saya berdoa agar perjuang akan tetap diteruskan walau program musim ini telah melabuhkan tirainya.

 4. thaniah…sya ucapkan kpd imam muda hassan,mjdi juara imam muda msim 2 ni…smoga kalian dpt mmbntu msyarakat dalm mncapai ksjhteraan dlm hdup sbgai umat islam yg sbnar,sbgai mana yg di tntut dlm al-quran….

 5. Tidak berapa ikuti rancangan Imam Muda tapi iklan kerap siarkan 2 peserta akhir Imam Muda. Lumayan juga jumlah hadiah yang bakal dimenangi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge