LCCT Airport – Self Check In Tapi Queue Panjang Juga

yanmie 35

Salam, haishhh Self Check In Tapi Queue Panjang Untuk Bagasi apa cer?? hope time balik kampung nanti semua urusan dipermudahkan, gambar bawah nie time hantar Ayah ke LCCT Airport rabu lepas .

lcct airport

Nasib baik Q tak panjang, teringat dulu-dulu akibat Q terlalu panjang, Plane terpaksa menunggu kami adik beradik, time tu mengandungkan Aiman 8 Bulan, giler berani nak terbang lagi tu, Airasia tak cek sangat dah surat kebenaran doktor sebab plane dah tunggu-tunggu kami, HAHAHA selamat, kalau tak memang tak terbang lah time tu πŸ˜€

Gambar Ronda-ronda LCCT

lcct airport

Kaunter Informasi

lcct airport

Balai Berlepas Dalam Negeri

lcct airport

Balai Ketibaan Dalam Negeri

Gambar ada banyak lagi, tapi malas nak transfer, nie pun snap dari Blackberry je, gambar dalam kamera masih tak transfer lagi, betul-betul pemalasnyeeee -..-“

lcct airport

.

– Sesiapa pun boleh terbang!!

35 thoughts on “LCCT Airport – Self Check In Tapi Queue Panjang Juga

  1. Belum pernah naik AirAsia selalu naik MAS sahaja itu pun atas urusan syarikat :-)Sekarang dah mudah tidak perlu beratus panjang dikaunter check in semuanya boleh dilakukan di kiosk dan sacara online sahaja

    1. @akubiomed, sepatutnya macam tu, tapi hari tu ayah kena beratur panjang jugak, tapi tak panjang sangat coz cek in dengan bagasi beratur sama πŸ™

      sepatutnya yang dah takde cek in kat kaunter, tapi maybe ada yang ta reti kot, sudahnya beratur sama πŸ™

      hope time balik raya nanti xde masalah mcm tu, kalau tak sadis jugak nak beratur sebab taulah time raya nie ramai orang nak balik kampung, mesti meriah je airport time macam tu
      yanmie recently posted..Coffee Bean & Tea Leaf LCCT AirportMy Profile

            1. @Pacifista – X, maksud akak tu next time terbang bukan dalam keadaan pregnant mcm dalam entry akak tu.

              tiket flight memang kami beli online, tak ingat bila kali terakhir beli dikaunter, rasanya dah lebih 10 tahun tak beli tiket dikaunter, semuanya dihujung jari je πŸ˜€

    1. @Zairi Faiezil, Salam juga, samalah kami pun lama tak naik airasia, last masa mengandungkan Aiman, lepastu naik MAS je, nie naik airasia pun sebab tiket dh beli awal tahun hari tu, takut tiket habis, sebab time tu MAS belum ada promosi, so kami amik awal2 tiket airasia nie, dah beli baru MAS ada promotion, sob…sob.. πŸ™

        1. @wrizuan.net, ikutkan memang dah tak boleh terbang dah tu, diharamkan oleh airasia..HAHAHA, akak tawakkal je pegi airport tu join adik beradik yang lain balik, hubby akak time tu ada keje dia balik selang seminggu dr akak, sib baiklah plane dh nk terbang, kalau lambat lagi agaknya xlepas akak nie, sure diorang cek betul2 surat doktor tu, ehehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Coffee Bean & Tea Leaf LCCT Airport

Sebelum flight ayah terbang hari tu kami sejukkan tekak yang dah memang sejuk, sampai awal dalam 1 jam lebih kurang, sebelum tu dah makan kat rumah adik, masih kenyang, cari tempat lepak untuk duduk-duduk sementara menunggu pukul 5.30 petang, so lepak katΒ Coffee Bean & Tea Leaf LCCT Airport. Memang meriah […]

Subscribe US Now