Salam, haishhh Self Check In Tapi Queue Panjang Untuk Bagasi apa cer?? hope time balik kampung nanti semua urusan dipermudahkan, gambar bawah nie time hantar Ayah ke LCCT Airport rabu lepas .

lcct airport

Nasib baik Q tak panjang, teringat dulu-dulu akibat Q terlalu panjang, Plane terpaksa menunggu kami adik beradik, time tu mengandungkan Aiman 8 Bulan, giler berani nak terbang lagi tu, Airasia tak cek sangat dah surat kebenaran doktor sebab plane dah tunggu-tunggu kami, HAHAHA selamat, kalau tak memang tak terbang lah time tu πŸ˜€

Gambar Ronda-ronda LCCT

lcct airport

Kaunter Informasi

lcct airport

Balai Berlepas Dalam Negeri

lcct airport

Balai Ketibaan Dalam Negeri

Gambar ada banyak lagi, tapi malas nak transfer, nie pun snap dari Blackberry je, gambar dalam kamera masih tak transfer lagi, betul-betul pemalasnyeeee -..-“

lcct airport

.

– Sesiapa pun boleh terbang!!