Lepak Bilik Anak Bujang

Salam, hari nie agak sibuk sedikit, terkejar-kejar masa pun ada tapi still lagi cool boleh online, time nie duk bilik anak bujang, phewww ke main lagi sepahnya dengan segala mainan, sabar jelah, dah nama pun budak kan, layankan jelah.

IMAG0587

Lepak mana-mana pun yang penting 3 gadget ini tak tinggal, kikiki, kalau takde mesti semua serba tak kena, HAHAHA. So sudahnya lepak ngemas bilik anak sambil online, dan ngemas pun tak siap-siap, hehe but now dah setel, alhamdulillah.

– Malam nie nak pergi Airport Jemput Ayah dan Adik -..-

Sent From My iPad2

You Might Also Like

23 Replies to “Lepak Bilik Anak Bujang”

  1. hahaha…sambil on9 mana boleh kusyuk kemas yan… 😛 wahhh..malam ni makan besar lah ada family datang…kim salam kat derang ya..

    1. @wanmus, hehe anak dh faham sangat, lagi pun buat semua kerja rumah time diorang tido, time tu baru aman sikit, kalau time diorang jaga mmg ngemasnya tak sudah, kita kemas sini, dia sepah sana…haha
      yanmie recently posted..Lepak Bilik Anak Bujang
      yanmie recently posted..Lepak Bilik Anak BujangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge