Live Streaming Malaysia Vs Arsenal (13 Julai 2011)

Salam, wah besok harus tengok, team kegemaran kami beraksi bersama Harimau Malaya. Nak tahu en.hubby saya memang peminat Arsenal, sejak zaman bercinta dengan dia lagi sehingga kini, memang Arsenal lah selamanya, pantang orang ngata pasal arsenal, hehee. Besok jangan lupa tengok yea, ada Live Streaming Malaysia Vs Arsenal (13 Julai 2011) kat sini..nnggee~

Malaysia vs Arsenal 2011

Venue :  Stadium Nasional Bukit Jalil

Date : 13 julai 2011 (Rabu)

Time : 8.45pm

LINK 1 | LINK 2 | LINK 3 | LINK 4 | LINK 5

.

Update : Keputusan terkini : Malaysia 0 – 4 Arsenal (Ramsey, Walcott, Vella, Rosicky)

.

Meh tengok senarai pemain Arsenal :-

  • Wojciech Szczesny
  • Vito Mannone
  • Sebastian Squillaci
  • Johan Djourou
  • Kieran Gibbs
  • Carl Jenkinson
  • Laurent Koscielny
  • Andrey Arshavin
  • Marouane Chamakh
  • Ryo Miyaichi
  • Armand Traore
  • Thomas Vermaelen
  • Bacary Sagna
  • Theo Walcott
  • Alex Song
  • Jack Wilshere
  • Tomas Rosicky
  • Denilson
  • Aaron Ramsey
  • Emmanuel Frimpong
  • Samir Nasri
  • Carlos Vera
  • Robin van Persie

 

– Rasanya en.hubby tetap sokong Arsenal, hehehe, bola sepak Malaysia dia memang tak layan -..-

 .

You Might Also Like

55 Replies to “Live Streaming Malaysia Vs Arsenal (13 Julai 2011)”

  1. Aku dari tadi kempunan nak tgk game ni,astro cam cilaka ,kami bayar la weyy!! nak harap streaming dah la sekat2 psal line tenet buduss,pastu commentator dlm bahasa arab,takde kepuasan,worst game everr!!!

  2. bole2 pula astro arena siarkan perlawanan perak lawan selangor…. pelawanan yang boring masih juga mau diulang2 da tak da rancangan terbaru yang menarik ka yang mereka nak jual…

  3. tak paham ku dengan astro.. kita tiap2 bulan bayar mahal… ni mlysi vs arsenal pun tak da siar live…. eee… bengang betul la…. rasa mau potong ja astro….

    1. @Piratz, ada juga tgk di astro guide, dan ada. 1 site saya baca dia kata akan sediakan live streaming pada masa perlawanan harap ada, sbb decorder astro baru je rosak ptg tadi…sob…sob…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge