Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku Di Facebook?

yanmie 27

Salam, macam-macam kes kebelakangan nie, macam huru hara sikit pun ada, moga negara kita Malaysia terus dipelihara. Terkini heboh diperkatakan bahawa seorang pelajar dari  Universiti Malaysia Terengganu (UMT) didapati telah menghina lagu Negaraku di laman facebook.

hina lagu negaraku malaysia

Gambar : 2dayblogger.com

Merujuk kepada laporan utusan.com.my, Siasatan awal Universiti Malaysia Terengganu (UMT) mendapati individu yang dikenali sebagai Mohd. Farizal yang bertindak biadab menghina lagu Negaraku dan pemimpin negara menerusi laman sosial Facebook adalah bukan penuntut dari UMT.

Tetapi pihak UMT tidak menolak kemungkinan bahawa Mohd. Farizal pernah belajar di UMT sebelum ini, apa pun pihak UMT telah membuat laporan polis berkenaan hal tersebut. Jangan kita memperbesarkan isu ini, biar pihak berwajib menjalankan tugas mereka.

– Haishhh macam-macam…

27 thoughts on “Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku Di Facebook?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Majlis Fatwa Kebangsaan - Cicak Tokek Haram Di Makan dan Dijadikan Ubat

Salam, nampaknya Majlis Fatwa Kebangsaan telahpun bersidang buat kali ke-95 pada 16 hingga 18 Jun lalu dan Majlis Fatwa Kebangsaan telah memutuskan bahawa Cicak Tokek Haram Untuk Di Makan dan Dijadikan Ubat. Cicak Tokek aka Cicak Gergasi jadi buruan Hukum Memakan Dan Berubat Dengan Cicak Gekko Geckko (Tokay) Keputusan: Muzakarah Jawatankuasa Fatwa […]

Subscribe US Now