Polis Buat RoadBlock – Kuala Lumpur Sesak Teruk

Salam, pagi tadi baca keluhan kawan-kawan yang mengatakan Kuala Lumpur pagi tadi mengalami Kesesakan Jalan Raya yang sangat teruk, kesian diorang..huhu. ingat kan jem macam biasa tu, rupanya memang luar biasa, polis buat roadblock dalam usaha melumpuhkan perhimpunan Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH 2.0) yang dijadualkan Sabtu ini.

klik bawah untuk

Senarai Sekatan Jalan (Roadblock Polis) Bersih 2.0

 

sekatan polis bersih 2.0

Gambar :ย –ย Malaysiakini.com

Antara jalan-jalan yang terjejas adalah Lebuhraya Persekutuan berhampir Subang Parade, Subang Jaya berhampiran Kolej Segi College, Lebuhraya Damansara Puchong (LDP) dan lebuh raya KL-Seremban di Seri Kembangan. woohooo nangis!!!

jalan jem kl bersih 2.0

Gambar :ย –ย Malaysiakini.com

Patutlah juga baca tweet kawan tadi pukul 10.30 baru sampai opis -..-, dan memang kebanyakan pengguna jalanraya berang dengan tindakan polis sehingga menyebabkan ramai yang terkandas dalam perjalanan dan lewat ke destinasi masing-masing.

twitter kl sesak

Follow Hashtag #kltraffic dan #klrb di Twitter

– Kalau bawa kereta manual time-time macam nie boleh nangis -..-”

Comments

  1. You can determine costless submission corporations. Nevertheless, they utilize automatic directories submission , which seems to be in effective and I suggest to turn to famous directories submission provider, just because it will aid you very much.

  2. Kalau ada kes-kes kecemasan macamana agaknya ke pusat bandar dan keluar. Merugikan betul :-(. Saya pasti undi saya untuk pemimpin yang bekerja bukannya yang banyak cakap

  3. terlalu obses dengan rakyat yg menyuarakan pendapat sampai mahu sekat semua pihak yg bebas..org mahu pergi kerja diberi kesusahan..

  4. Ok ape menghadap jammed, sambil meredah tu sambil blogging! ๐Ÿ˜› Nasib baik la aku duduk Cyberjaya, tiga tahun duduk sini sekali pun belum pernah jammed teruk lagi. ๐Ÿ˜€

  5. isk2, dah kata nak batal, masih lagi nk buat roadblock yg menyusahkan pengguna jalanraya. masuk kerja lewat, produktiviti negara pon terjejas. jadi pihak siapa yg menjadi punca smo tu? hmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published.