Ramadhan Terakhir TV3

Salam semua, ahad nie kita nak tengok anak bulan dah, drama tv pun dah ada drama sempena bulan ramdhan iaitu Ramadhan Terakhir di TV3 yang mengisi slot samarinda yang mana menggantikan Drama Annisa. Sebenarnya Drama Ramadhan Terakhir TV3 nie telah pun mula disiarkan 26.7.2011, episode 1 saya layan di tonton.my sebab saya terlepas tayangan tersebut, dan episode 2 semalam saya baru mula tengok di TV.

ramadhan terakhir

Antara barisan pelakon yang membintangi Ramadhan Terakhir iaitu Esma Daniel, Fazlina Ahmad Daud, Tasha Shilla, Aeril Zafril, Eyka Farhana dan Nur Anzalna, nampak macam ramai pelakon baru nie, tapi tak tau ler kalau saya sendiri memang tidak mengenali pelakon tersebut, hehee.

Baca sinopsis Ramadhan Terakhir di SINI

.

– Berdoa dan terus berdoa agar diberi kesempatan untuk berpuasa lagi di tahun ini

Comments

  1. semalam sempat jugak layan citer nie. kena paksa ngan wife sbb die taknak terlepas dari episod pertama..klu 1st episod dah terlepas, xsyok nk follow dh.

    apa pun 1st episod tak mengecewakan.

  2. semalam saya tengok…ok la…yang berlakon jadi isteri Isma Daniel tu adik Fauziah Ahmad Daudkan…Muka dan gaya dan serupa, hebatlah dia berlakon tak puasa waktu bulan pose…

Leave a Reply

Your email address will not be published.