Seni Mempertahankan Diri – Kelas Taekwondo

Salam, pertama kali tengok Aiman dalam kelas taekwondo nye, kelakar juga tengok budak-budak kecil semua nie belajar seni mempertahankan diri. Aiman sejak mula tadika lagi kami dah masukkan dia dalam kelas taekwondo, dia memang minat, plus katanya bila besar nanti nak jadi polis, hehehe.

kelas teakwondo

Jemput Aiman awal sebab rempit nak ke Shah Alam, ambil Ayah kat rumah adik coz hari tu juga merupakan flight Ayah balik sabah, alhamdulillah semuanya dipermudahkan.

kelas taekwondo

Kesian Aiman kan? letih-letih balik dari sekolah terus bawa kesana kemari, yelah nak tinggalkan dia kat sekolah sampai petang tak sampai hatilah pulak, kang ibunya nie tiap 5 minit call cikgu dia, HAHAHA. sudahnyaa bawa sekali kalau nak pergi mana-mana, yelah dulu dia tak sekolah boleh je redah waktu mana-mana nak keluar, sekarang nie nak pergi mana, cuti mana semua nak kena rancang supaya tak bertembung dengan waktu sekolahnya.

– Sebenarnya tengah menesting blog, sebab ada problem dengan cache rasanya 🙁

You Might Also Like

29 Replies to “Seni Mempertahankan Diri – Kelas Taekwondo”

  1. Sekarang ni anak2 memang kena belajar ilmu mempertahankan diri.. Bagus Kak Yan hantar anak2 waktu dia kecil lagi.. mereka senang untuk dilatih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge