Salam, baru seminggu letak code Infolinks related tags, ternyata banyak perubahan yang boleh di lihat, earning infolinks naik mendadak, kalau tahu dari dulu letak infolinks related tags yang macam korang tengok kat blog nie, nampaknya readers cenderung untuk mengklik di bahagian related tags, buktinya lihat gambar bawah.

infolinks

Oh yea, berminat nak guna infolinks boleh usha katΒ SINI

So pada mereka yang memasang iklan textlink, saya cadangkan supaya korang pasang sekali code infolinks related tags nie, memang boleh menaikkan earning korang. buktinya saya dah -..-

.

– Innity dah masuk, Alhamdulillah macam biasa 4 angka kikikiki πŸ˜€