Tweet Dan Menang Dengan Beta.My

yanmie 33

Salam, baru sebentar tadi laman Beta.My telah dilancarkan, tahniah kepada mereka yang menjadi tulang belakang Beta.My , moga sukses selalu, untuk pengetahuan, Beta.My adalah sebuah laman blog informasi semasa yang dikendalikan oleh 2 orang penulis setakat entry ini dipublish.

betamy

Buat masa ini, laman Beta.My masih lagi dalam peringkat pembangunan, mungkin selepas ini lebih banyak post tentang teknologi semasa yang akan dikeluarkan.

tweet dan menang

So dengan ini sempena dengan pelancaran, Beta.My mengadakan Contest Tweet dan Menang, menarik bukan? cuma perlu tweet dan anda mungkin layak memenangi hadiah yang lumayan lagi menarik dari Beta.My dan sponser mereka seperti mynewshub dan denaihati.

contest beta.my

Tweet Dan Menang

Pertandingan ini adalah pertandingan cabutan bertuah dan 3 orang pemenang dipilih setiap minggu selama 7 minggu!

Hadiah-hadiahnya adalah:

RM50 x 7
RM30 x 7
RM20 x 7

Syarat asas pertandingan :

Follow sponsor Beta.My di twitter :  mynewshub & denaihati  (klik butang tweet dibawah post untuk auto-mention)

Cara menyertai :

Anda hanya perlu tweet mana-mana post dan submit tweet link anda di borang pada bahagian sidebar.

Cara mendapatkan tweet link:

tweet link

Tweet mestilah mention @mynewshub & @denaihati

Cara-cara untuk menang:

  • Gunakan butang tweet dibawah setiap post
  • Anda boleh tweet 1 kali sehari untuk satu post
  • Anda boleh tweet seberapa banyak post yang anda mahu sehari dan menghantar link
  • Lebih banyak tweet, lebih banyak peluang anda untuk menang!!
  • jadi apa yang korang tunggu lagi, jom lah beramai-ramai join contest tweet dan menang ini mungkin rezeki korang pulak lepas nie kan menang contest ini 🙂

Bagus jugalah ada laman macam nie, bolehlah jadi sumber rujukan, so i follow this site!, Jom Follow Beta.My untuk mendapatkan update terkini dari mereka melalui facebook,  twitter dan google+.

.

– Tahniah dan moga sukses selalu 😀

33 thoughts on “Tweet Dan Menang Dengan Beta.My

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Waffles Food Court KLCC

Salam, baru nie gi jalan-jalan ke KLCC bawa Ayah dan adik perempuan, tekak rasa nak makan benda ringan-ringan coz sebelum tu dah lunch kat shah alam rumah adik, order waffle with ice cream tu, sedap jugak tapi sayangnya kami semua makan tak licin, sebab saya order set besar, HAHAHA sebenarnya […]

Subscribe US Now