1 Ramadhan – Aiman

yanmie 28

Salam, dikesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua pembaca blog ini. 1 Ramadhan tahun pertama buat aiman, phewww~ besar sangat dugaan.

20110801-121746.jpg

Semalam bukan main lagi kata nak puasa, kejut sahur tapi tak nak makan, pukul 12 dah bocor, agaknya kalau aiman sahur pagi tadi dia boleh tahan lebih lama kot, takpelah ajar dia slow-slow, insyallah lepas nie dipermudahkan untuknya, Amin.

Sent From My iPad2

28 thoughts on “1 Ramadhan – Aiman

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Khusyuknya Dia

Salam, hari nie dah 2 ramadhan, selamat berpuasa buat semua, meh tengok aktivi haziq hari nie, aiyooo time nie 10.21pagi dengan baju besarnya baru bangun dari tidur, dengan tak mandinya terus spam time line kat twitter, kehkehkeh (but now dia dah wangiii), lepastu buka pulak youtube, macam-macam budak nie tau, […]

Subscribe US Now