1 Ramadhan – Aiman

Salam, dikesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua pembaca blog ini. 1 Ramadhan tahun pertama buat aiman, phewww~ besar sangat dugaan.

20110801-121746.jpg

Semalam bukan main lagi kata nak puasa, kejut sahur tapi tak nak makan, pukul 12 dah bocor, agaknya kalau aiman sahur pagi tadi dia boleh tahan lebih lama kot, takpelah ajar dia slow-slow, insyallah lepas nie dipermudahkan untuknya, Amin.

Sent From My iPad2

Comments

  1. haha…aiman dapat puasa 6 jam tu sebab tak sahur kak yan.rasanya kalau sahur penuh puasa tu.lepas ni nak kena ajak sahur lagi kak yan…
    ni puasa pertama aiman ke?haziq macam mana?mesti dah terer kan?hehe…

  2. pelan2 yan..aiman kecik lagi..insya’ALLAH..esok train lagi..balqis td pun ckp “ibu adik rasa mcm nak mati dah ni”..umur 7 tahun dah tu..

    1. @Twit N View,aiman kata lapar nak makan jugka, hahaha takpelah slow2kan, tu sebab dia tak sahur tadi, dia tak nak, nak termuntah hehe, besok kena buat dia makan sahur baru ada tenaga sikit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.