Salam, baru nie kami ke Sunway Pyramid tengok Movie Harry Potter, kebetulan time jalan-jalan tu terjumpa dengan Gold Man kat bawah nie, ramai jugak ler orang kerumun duk tengok je, macam patung pun ada, ada mak pak budak nie nak suh anak dia bergambar dengan gold man tu, tapi anak dia tak nak sebab takut, hehehee. Aiman dengan beraninya nak bergambar dengan gold man tu, hehehe ^____^.

Aiman & Gold Man

Gambar tak clear, snap guna BB je

Kat bukit bintang pun ada Gold dan Silver man kan?, pernah terserempak, time tu silver dan gold man melintas depan kereta kitaorang, kikiki memula ingatkan apa kebendanya yang lalu, kahkah sekali tengok bebetul orang daaaa, pi duduk depan Lot10, duduk tercegat cam patung, orang lalu lalang duk pandang-pandang diorang, hehee.

,

– Amacam bergaya kan Gold Man atas tu hehee ^___^