Air Asia Web Check In

yanmie 29

Salam, insyaallah kalau takde apa-apa petang nie kami sekeluarga akan berlepas balik ke kampung halaman saya di Sandakan, Sabah, dah lama juga tak naik flight Air Asia nie, makan tahun jugak, biasa balik naik MAS, arghhh apa-apa jelah janji selamat sampai ke kampung hehehe, oohooo…hooo balik kampung…ohooo…hooo balik kampung, hati girang…*over lah pulak..opss!!*

air asia web check in

Dan untuk pengetahuan ini juga adalah pertama kali kami menggunakan perkhidmatan Air Asia Web Check In, biasanya kalau menggunakan Air Asia kami akaun ke kaunter check in, tapi sekarang nie dah mudah sangat dah, tak perlu nak beratur panjang, tinggal lagi tukarkan 2D Barcode atas tu dengan Bording Pass pada mesin yang disediakan di LCCT nanti, kemudian untuk proses cek dokumen dan hantar beg ke kaunter bagasi, siap!!

– Mudahan semuanya di permudahkan, Amin ^___^

29 thoughts on “Air Asia Web Check In

  1. Pingback: Spy Pages
  2. Pingback: TeknologiMY

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Peluk-peluk Pagi Raya

Salam, syukur alhamdulillah kami telahpun selamat sampai semula ke Klang nie, flight pagi semalam pukul 10.30 turun di LCCT, sebenarnya banyak yang ingin saya update disini tapi kesihatan saya tidak berapa mengizinkan, doakan saya cepat sembuh yea, so saya share dahulu gambar aksi peluk-peluk pagi raya oleh kucing mak saya […]

Subscribe US Now