Buku 1 Hari 1 Resepi

yanmie 31

Salam, kan baru nie kami ke kedai buku Popular, ada terpandangย Buku 1 Hari 1 Resepi, time tu rasa nak beli tapi macam tak perlu sangat kot, so tak belilah. tapi bila time puasa nie rasa perlukan buku tu pulak, hehehe. Buku tersebut adalah buku hasil dari Blogger Kak Hanieliza.

buku resepi

Kalau tengok gambar-gambar dalam buku resepi tersebut betul-betul menyelerakan, haishhh rugi tak beli haritu, apa pun nak beli jugak tak hari nie besok, lusa, tulat hehehe senang nak buat rujukan, saya nie taklah reti sangat memasak, selalunya pun kalau saya nak masak lain dari yang lain saya akan google, tapi resepi google dan buku tak sama, google kita hanya cari menu yang kita tahu, berlainan dengan buku tersebut, ada bermacam-macam jenis, ada juga resepi yang tak pernah saya dengar pun ada dalam buku tu ^___^.

.

– Bestnya kalau boleh buat 365 resepi atas tu ^___^

31 thoughts on “Buku 1 Hari 1 Resepi

  1. tp kan yan… kdg2 resipi kat buku mcm x complete.. ade beli buku resipi sorang seleb masakan nih.. try laa salah 1 resipi dia.. x menjadi.. padahal kite follow 100% dia punye bahan.. kalo gugel kat tenet.. elok je jadi.. menu yg same plak tuh… musykil..
    princesseryna recently posted..Mengidam sotong bakarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tanah Runtuh Di Perkampungan Orang Asli Di Tanah Rata Cameron Highland

Update : 9.32 am / 8.8.2011 Tujuh termasuk empat wanita maut, manakala dua parah dalam kejadian tanah runtuh di perkampungan Orang Asli Sungai Ruil di Brinchang, di sini petang Ahad. Mereka yang terbunuh dikenali sebagai Normadiah Lasik, 69, Ali Hassan, 50, Jaafar, 49, Mohd Ikbal Jaafar, 15, Sara Gunung, 37, […]

Subscribe US Now