Dimana-mana pun boleh

Salam, syukur alhamdulillah Aiman dah sihat sepenuhnya dan dah pun keluar wad pada petang hari jumaat yang lepas, Aiman hari nie dah start ke Tadika semula. Okeh layan gambar atas semasa Aiman berada di Wad Pediatrik, tengok sempat lagi main game dengan Adiknye, dimana-mana pun boleh ^____^

– Punyelah malas nak on lappy, update dari phone je hehe.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Comments

  1. Pingback: iqbal hakimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.