Dimana-mana pun boleh

Salam, syukur alhamdulillah Aiman dah sihat sepenuhnya dan dah pun keluar wad pada petang hari jumaat yang lepas, Aiman hari nie dah start ke Tadika semula. Okeh layan gambar atas semasa Aiman berada di Wad Pediatrik, tengok sempat lagi main game dengan Adiknye, dimana-mana pun boleh ^____^

– Punyelah malas nak on lappy, update dari phone je hehe.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

36 thoughts on “Dimana-mana pun boleh”

  1. Pingback: iqbal hakimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.