Home School Sekejap

Salam, siang tadi Teacher Aiman datang rumah melawat dan memberikan beberapa tugasan untuknya, baik betul Teacher Aiman nie, ambil berat betul pasal muridnya, sambil tu Teacher Aiman ajar apa yang patut.

Time nie Teacher Aiman dah balik, see demam-demam pun dia masih larat untuk menghadap buku, alhamdulillah syukur. Hari nie demam Aiman dah beransur pulih, walau bagaimanapun kesihatan dia masih lagi harus dipantau senantiasa.

.

– Doakan Aiman cepat sembuh seperti sediakala yea ^____^

.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Comments

  1. Pingback: jiwagua.com
  2. Tadi baca tweet akak,akak kat hospital.. Insyaallah.. Bangsa kuat dan dekat dengan buku ni insyaallah kuat semangat dan cepat proses sembuhannya. Moga Aiman cepat sihat bagi ibu n abah dia bahagia.. 😀

  3. demam tak kebah lagi ke kak yan?siannya aiman…tengok dia buat kerja sekolah tu lagi la kesian…
    mudah2an aiman cepat sembuh yek…
    sape ekk nama teacher aiman tu?pompuan ek?lawa tak?hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.