Identiti Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Di Bongkar Oleh Gaysec

yanmie 56

Update Terkini dari Gaysec.org : –

Kenyataan rasmi “maaf” daripada pihak GaySec kepada pihak umum dan Arlene Tan

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini
tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa
kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg
sebenarnya.

Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong
beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat
berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam
mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.

Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara
umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi
lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu.
Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan
beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri.
Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.

Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan
atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.

Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al
Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?

kerja kami boleh menjadi semakin mudah namun bagi mengelakan berlakunya lagi
sebarang kesilapan, kami memerlukan masa yg panjang.

Kami akan cuba menebus kesalahan dan kecuaian kami dengan melakukan beberapa
#Operasi demi untuk menentang laman sesawang yang menghina agama islam sepanjang
bulan puasa ini. Insyallah.

Satu perkara yang kami perlu ingatkan kepada pihak umum adalah, kami lakukan ini
semua bukan kerana kami mahukan `populariti` ataupun untuk mendapatkan `duit`.
Jika kami lakukan untuk mendapatkan populariti, dah lama kami menyebarkan perkara
ini kepada pihak yang mampu membuatkan kami jadi lebih `popular` atau `dikenali`,
dan jika kami mahukan duit, mungkin sudah lama kami jual segala informasi, pangkalan
data(database) yang kami miliki selama ini kepada pihak yang tidak bertanggungjawap
untuk mendapatkan duit dan kekayaan, jika anda berfikir kami sedemikian, bermakna
anda salah, kami tidak mengejar populariti dan duit, kami hidup dan wujud di dunia
siber ini hanyalah untuk semata-mata menegakkan tahap keselamatan sesuatu laman
sesawang atau sistem di malaysia ini. Jika anda tidak boleh terima dengan apa yang
kami lakukan, anda boleh menyuarakan kata-kata anda pada kami. Insyallah kami akan
cuba fikirkan.

Sekali lagi, maaf daripada kami kepada peminat gaysec, pihak umum dan terutama
sekali Arlene Tan, kami manusia biasa, semua orang mesti akan melakukan kesilapan :).

________________________________

8.8.2011

Salam, masih ingatkah lagi korang dengan Isu seorang wanita yang menghina Agama Islam dilaman blog dan Twitter yang bernama Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ? terkini Identiti Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Di Bongkar Oleh Gaysec melalui #OpsRamadhan.

Sengaja saya tidak ingin menulis panjang-panjang tentang beliau Detail Baca di #OpsRamadhan: membongkarkan identiti `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` dan Denaihati.com.

.

Baca atas risiko anda sendiri!

56 thoughts on “Identiti Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Di Bongkar Oleh Gaysec

  1. @yanmie salam kenal,saya dari indonesia,mau tau bgmn kabar makcik hajjah sitt alwuzara,apakah sudah di tahan polisi?

  2. 1. kenapa dalam pendedahan Gaysec, gambar Arlene Tan kena ganding dgn gambar Asy’ari J. Asni? 

    2. dari segi senyum dan bentuk hidung, Arlene Tan ngan Asy’ari J. Asni lebih kurang sama. kalau nak kata adik beradik, nama lain. ye tak?

    3. Asy’ari J. Asni adalah seorang gay dan Makcik Sitt juga dalam penilikan umum mungkin seorang ‘gay’ atau ‘pondan’ ? kebetulan?

    4. Asy’ari J. Asni juga salah seorang member dalam FB group Murtads in Malaysia and Singapore. 

    5. dalam profile Asy’ari J. Asni tercatit “Lives in Singapore”. Makcik Sitt Al-Wuzara juga pernah di katakan mungkin bukan warga Malaysia. Dan Makcik Sitt juga pernah mengakui adalah founder group tersebut. 

    6. kebanyakkan post dari Makcik Sitt di WP nya byk menggunakan gambar Lady-GaGa. salah satu music atau celebrity yang diminati Asy’ari J. Asni ialah Lady-GaGa tapi ini mungkin tidak penting kerana sesiapa pun boleh meminati Lady-GaGa.

    https://lh6.googleusercontent.com/-8y_uu4mDImg/Telh8dRRR0I/AAAAAAAAAPs/Bd4pTajyvl0/Picture+194.png

    then refer to Asy’ari J. Asni DOB in his FB account it’ll show 5th October.

      1. @, kau pun bodoh, blog lain dah pandai-pandai cakap arlene jadi tak hairan dia cakap arlene jugak. aku rasa GaySec yg memandai tuduh arlene. kononnya nak jadi cam LulzSec. Blahlah

  3. bodoh punya orang. dia sendiri dah menafikan korang lagi nak tuduh dia. lebih-lebih lagi pendedahan dilakukan golongan beruk bernama GaySec, konon-konon nak tiru LulzSec. tak baik korang fitnah orang bulan yg mulia ini.

  4. dia bukan terpesong akidah, mcm terpengaruh dgn agama lain…tapi lebih kepada nak rebel kepada Islam…ape2 pn, semoga dia mendapat hidayah dan menyesal dgn perbuatannya..masih ada hrpn, pintu taubat masih terbuka..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Wordless Wednesday #20 - Nebulizer

Lokasi : Klinik Alam Medic, Bandar Puteri, Klang . Sent From My iPad2

Subscribe US Now