Khusyuknya Dia

Salam, hari nie dah 2 ramadhan, selamat berpuasa buat semua, meh tengok aktivi haziq hari nie, aiyooo time nie 10.21pagi dengan baju besarnya baru bangun dari tidur, dengan tak mandinya terus spam time line kat twitter, kehkehkeh (but now dia dah wangiii), lepastu buka pulak youtube, macam-macam budak nie tau, kalau setakat starfall.com tu kacang je bagi dia ^___^.

haziq

Amboiiii tengok tu, khusuk je dia tau sampai tak perasan pun ibu dia snap, takde pandang kiri, kanan, belakang, pandang depan tu je, tapi kan sedap juga lagu yang dia buka, rancak sikit, takdelah mengantuk pagi nie, hehehe.

– Besar tak baju haziq ^___^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

47 thoughts on “Khusyuknya Dia”

  1. Untung anak-anak kecil zaman sekaran celik mata sahaja dah berpeluang sentuh gajet canggih-canggih. Zaman kita mana ada kalau hendak mainan pun buat sendiri dari biji getah dan macam lagi

  2. banyaknya laptop/notebook. senang la nak update blog kalau dah sampai mcm tu sekali hehe. saya asyik on laptop satu ni je. tak lama lagi terpadam la jawabnya

  3. hehe nak bukan main pandai .. bee tengok budak2 lebih senang belajar komputer guna ipad dr laptop .. kan kak.. besar baju dia tu .. memang baju dia ke baju org tu ??

    1. @lAl, HAHAHAHA pagi tadi sebelum sahur dia jaga, nak kencing tak sempat buka seluar, so akak capai apa yang ada depan mata, pakaikan baju ayahnye..ehehhee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.