Khusyuknya Dia

Salam, hari nie dah 2 ramadhan, selamat berpuasa buat semua, meh tengok aktivi haziq hari nie, aiyooo time nie 10.21pagi dengan baju besarnya baru bangun dari tidur, dengan tak mandinya terus spam time line kat twitter, kehkehkeh (but now dia dah wangiii), lepastu buka pulak youtube, macam-macam budak nie tau, kalau setakat starfall.com tu kacang je bagi dia ^___^.

haziq

Amboiiii tengok tu, khusuk je dia tau sampai tak perasan pun ibu dia snap, takde pandang kiri, kanan, belakang, pandang depan tu je, tapi kan sedap juga lagu yang dia buka, rancak sikit, takdelah mengantuk pagi nie, hehehe.

– Besar tak baju haziq ^___^

You Might Also Like

47 Replies to “Khusyuknya Dia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge