Minta Bantuan – Orang Hilang!

Update : 8.5.2011 – 10.36 – Syukur Alhamdulillah Saudara Ithnin telah dijumpai, baca SINI

Salam, terima tag gambar dari MommyLyna yang mengatakan suami adik angkatnya yang bernama Ithnin Ngadiman telah hilang, beliau hilang semasa keluar rumah untuk mengambil tafsir al-quran dalam kereta dan tidak masuk semula ke rumah, kejadian berlaku pada 2 ogos yang lalu pukul 3 pagi di kawasan luar rumah beliau di Alam Damai, Cheras.

facebook

Tagged dari MommyLina aka Along Nurazlina <— Baca juga situ

walau bagaimanapun setelah 20 minit berlalu, beliau tidak juga masuk kedalam rumah, isterinya keluar rumah dan mencarinya namun didapati pintu kereta terbuka dan suaminya tidak berada di tempat tersebut.

Dengan ini harap sangat bantuan dari rakan-rakan dalam mengesan suami beliau yang bernama (Ithnin Ngadiman), serta sama-sama berdoa agar suami beliau selamat walau dimana dia berada.

Ithnin NgadimanGambar Sumber : Tetikusrusak.com <— Baca juga situ

orang hilang

Ithnin Ngadiman

Ithnin Ngadiman, keluar rumah tanpa ic, wang, handphone pada 2 aug 3 pagi…memakai baju melayu merah dan seluar hitam

kalau ada maklumat tttg ithnin ngadiman boleh call sarjan radha 0126059997 atau saya 0133101221 atau mak saya 0163743248″ 

.

Mudahan saudara Ithnin ditemui dan berada dalam keadaan selamat, serta dipermudahkan segala urusan pencarian beliau, Amin.

.

– Sebak tengok gambar beliau dengan anak-anak 🙁

Comments

  1. hilang? macam mana boleh hilang ni? ternyata blog juga boleh dijadikan medium bantuan rakyat jelata. thumbs up! buat keluarga mangsa, semoga semuanya selamat, insha Allah

Leave a Reply

Your email address will not be published.